Natuur&techniek

Kinderen komen er dagelijks mee in aanraking!

Jonge kinderen hebben oog voor hun directe omgeving en willen er graag méér van weten. Wanneer ze bomen en blaadjes zien in het Mildenburgbos of bloemen plukken langs het fietspad. Of wanneer hun ouders wonen en werken in het gebied Botlek/Europoort, dan zijn kinderen nieuwsgierig naar wat daar gebeurt. De komende schooljaren gaan wij natuur en techniek specifiek integreren in ons onderwijs, zowel in de klas als daarbuiten. Alhoewel nog in de kinderschoenen, wordt hier volop aan gewerkt. De volgende projecten staan alvast op de planning:

• Techniek weken, van maandag 20 t/m vrijdag 25 maart 2017.
  • De dit schooljaar geplande opknapbeurt van ons schoolplein, zal zich richten op het creëren van een speelplaats waar natuur en techniek duidelijk zichtbaar wordt.

Mocht u ideeën hebben en/of willen meewerken aan natuur&techniek in onze school?
Neemt u dan contact op met onze locatieleider: Esther de Fuijk.